De 100 woorden challenge, doe jij mee?

Schermafbeelding 2020-11-30 om 16.02.58

Inhaalslag na Corona; werken aan je woordenschat!

Bijna 100 kinderen in IJsselmonde doen deze weken mee met de 100 woorden Challenge. Zij werken samen met hun ouders en leerkrachten aan hun woordenschat. Onder begeleiding van Mondiaal logopedie (onderdeel van Expertisecentrum Uniek) leren en oefenen ze 100 nieuwe woorden in 10 weken. Om aandacht te besteden aan de taalachterstanden die kinderen hebben opgelopen door de lockdown en gesloten scholen als gevolg van de coronacrisis heeft directrice Lieke Thomassen dit initiatief in het leven geroepen. Woorden leren is belangrijk voor succes op school. Maar ook voor plezier met praten.

De Challengers zijn leerlingen uit groep 3 t/m 8 van het Kindcentrum IJsselmonde. Ze hebben inmiddels 5 lessen gehad. Op 4 februari 2021 krijgen de kinderen een diploma in aanwezigheid van wethouder Judith Bokhove (mobiliteit, jeugd en taal). Ze pakken dan het podium in theater Islemunda!

 

Je kunt de Challengers herkennen aan hun oranje Challenge-armbandje. Dus kom je ze ergens in IJsselmonde tegen…? Laat ze dan weten dat je trots op hun bent!

Wil jij weten welke woorden ze oefenen? Kijk op www.mondiaallogopedie/100 woorden challenge. Meer weten? Stuur een mail naar info@mondiaallogopedie.nl

Bedankt voor je inzending Tiana! Heb jij nou ook leuke foto’s of nieuwtjes voor de wijk? Stuur het dan op via: https://www.likejewijk.nl