De Heemtuin is weer heerlijk om in te wandelen!

20210712_193756-1

Niet iedereen weet van dit mooie stukje natuur, zo sprak onze Otto een voorbijganger die daar de hond aan het uitlaten was, en vroeg of ze wist waar de Heemtuin was. En al woonde ze aan de rand van dit mooie stukje natuur in de wijk, vertelde ze er nog nooit van gehoord te hebben.

Daarom delen wij graag dit mooie wijk geheim met jullie!

Waar voorheen nog verwaarloosde rododendrons stonden is er dit jaar bloemzaad bijgezaaid en staat alles er volop mooi bij. Een keur aan verschillende bloemen waar de bijen, hommels en andere insecten maar al te blij mee zijn.

Het park is ideaal om met je kinderen heen te gaan; ze kunnen er spelen, en het is ook heel leerzaam. Je kan de natuur er ruiken, voelen, en horen, en ervaren.

Klimmen, klauteren en tot rust komen, het kan hier allemaal. Als je je ogen dicht doet hoor je aan alle kanten het mooie natuurgebied, wat te vinden is naast de Pelgrimskerk en tussen de Schuilingsoord, Korendijk en het winkelcentrum Keizerswaard. Zeker een bezoekje waard dus. Enneh, als je gaat, en je maakt leuke foto’s, stuur die dan vooral in! Inzenden kan eenvoudig met onze GRATIS App: https://www.likejewijk.nl/onze-app/Geschreven door: Otto

Like je wijk
13/07/2021