Workshop internetbankieren (1/4)

Ook zo’n moeite met internetbankieren? De seniorenservice van de Rabobank legt je alles stap voor stap uit in een reeks van drie workshops.

Ook als je financiële zaken bij een andere bank regelt, ben je van harte welkom. De eerste workshop gaat over het veilig regelen van je bankzaken online. Je krijgt uitleg over het online regelen van je dagelijkse geldzaken via je computer, tablet of smartphone. Onder begeleiding ga je zelf aan de slag en krijgt tips en adviezen over het regelen van je online bankzaken.

Workshop 2 – vindt plaats op 19 november 2020 
Veilig internetbankieren, waar moet je op letten?

Je krijgt uitleg over het online regelen van je bankzaken via de computer, tablet of smartphone. Onder begeleiding ga je zelf aan de slag en krijg je tips en adviezen over het veilig online regelen van je bankzaken. Ook wordt uitgelegd hoe je fishing kunt herkennen.

Workshop 3 – vindt plaats op 26 november 2020 
Belangrijke geldzaken, hoe regel je dat?

Je krijgt uitleg over het organiseren van je online bankzaken en tips en adviezen over relevante onderwerpen als het regelen van een volmacht. Na de workshop is er gelegenheid voor een 1-op-1 gesprek met een adviseur van de Rabobank voor persoonlijke vragen en advies.

Workshop 4 – vindt plaats op 3 december 2020
Verandert je woonsituatie, hoe financier je dat? (voor mensen met een koopwoning)

Je krijgt advies over het verbeteren van je financiële-/ woonsituatie zoals het opnemen van je overwaarde. Ook wordt er uitleg gegeven over hoe je aanpassingen in je woning kunt financieren. Na de afloop is er gelegenheid voor een 1-op-1 gesprek met en adviseurs voor persoonlijke vragen en advies.

*Let op! Graag je eigen laptop, tablet of mobiele telefoon meenemen. Opgeladen en met wachtwoord / inlogcode.

  • Toegang: gratis
  • Aanmelden: aan de balie of via dit telefoonnumer 010 281 61 00

Datum

03 dec 2020
Expired!

Tijd

10:00 - 12:00

Kosten

Gratis

Locatie

Bibliotheek IJsselmonde
Herenwaard 15, 3078 AK Rotterdam
Website
https://www.bibliotheek.rotterdam.nl/locaties/ijsselmonde
Categorie
QR Code