TERUGBLIK! Like je Wijk reporter Joop stuurde ons weer even terug in de tijd naar dit mooie moment. Op 30 augustus 2006 kreeg Peter de Leeuw van Weenen de Vrijwilligersspeld IJsselmonde in ontvangst als vrijwilliger in de wijk Beverwaard. 

Marco Rook, voorzitter deelgemeente IJsselmonde, heeft op 30 augustus de Vrijwilligersspeld IJsselmonde uitgereikt aan Peter de Leeuw van Weenen, vrijwilliger in de Beverwaard.

De uitreiking vond plaats tijdens zijn afscheidsreceptie in wijkgebouw De Focus aan de Oude Watering.

Peter de Leeuw van Weenen heeft zich 15 jaar ingezet als vrijwilliger in de Beverwaard en was een enorme ondersteuning voor het welzijnswerk en de leefbaarheid in de wijk. Hij heeft talrijke taken en klussen gedaan, voor het Opzoomeren, het meldpunt Beverwaard, de klachtenburgerij, de wijkschouw en de tuincommissie.

Op 30 augustus heeft meneer De Leeuw van Weenen afscheid genomen als vrijwilliger van de Beverwaard. De reden was hiervan was dat hij met pensioen ging aan het einde van het jaar en ging verhuizen naar een andere wijk in IJsselmonde verhuizing naar een andere wijk in IJsselmonde. Als blijk van waardering voor zijn enorme inzet, heeft welzijnsorganisatie Perspect hem voorgedragen voor de Vrijwilligersspeld IJsselmonde. Het dagelijks bestuur van de deelgemeente IJsselmonde heeft de speld toegekend.Geschreven door: Joop

13/03/2019