Skip to content

35 jaar Schouwenburg Optiek, gefeliciteerd!

Zaterdag 9 jaar is het precies 35 jaar geleden dan ondernemer Ton Schouwenburg zijn deuren opende in Winkelcentrum Beverwaard. Ton verteld aan Like je Wijk iets over die jaren, wij feliciteren hem. Dik Dik Respect!

Ondernemer Ton verteld;

“9 november 1984 werd “Optiek Aktueel”, een winkel in brillen, contactlenzen en foto gelegen aan de Oude Watering 198 door mijn trotse moeder officieel geopend. Ik was toen 24 jaar en gediplomeerd opticien. 7 jaar later is van de winkel na een grondige verbouwing het lint doorgeknipt door mijn zoon Tim. De foto afdeling was toen verhuisd naar de overkant.

Vanwege alle ontwikkelingen in de optiek in die jaren werd Optiek Aktueel omgezet naar een nieuwe kwaliteits formule en heet het voortaan Schouwenburg Optiek. Het was in die periode (2000) dat ik mijn HBO diploma optometrie behaalde. 5 jaar geleden werd de winkel voor het laatst verbouwd naar de huidige warme uitstraling.

Alle 35 jaren is Ineke als vaste kracht actief binnen het bedrijf, Ilonka inmiddels al weer 21 jaar. Belangrijke stabiele factoren binnen het bedrijf. Inmiddels zijn er 2 nieuwe krachten het team komen versterken. Danique wordt tot opticien opgeleid en Stan tot optometrist.

Als eigenaar ben ik super blij met dit team van Schouwenburg Optiek. Ook ben ik dankbaar naar alle klanten uit Beverwaard, IJsselmonde en ver daarbuiten die de 35 jaar voor ons mogelijk hebben gemaakt.

Groet en bedankt,

Team Schouwenburg OptiekGeschreven door: Ronald

Like je Wijk
07/11/2019