Skip to content

40 Jaar Beverwaard, wat een tijd.

Onze wijk is jarig en dat vieren wij natuurlijk! In 2020 is het exact 40 jaar geleden dat de eerste woningen gebouwd werden, en daar gaan wij aandacht aan geven… maar wel met jullie, doe je mee?

Onder het onderdeel “Beverwaard in Beeld” gaan we alle foto’s en eventueel filmpjes van de aanbouw, belangrijke en mooie gebeurtenissen uit 40 jaar een mooi plekje geven. We hebben al wat oude foto’s ontvangen van Beverwaarders maar vragen jullie om de oude plakboeken er is bij te pakken en foto’s uit de jaren 80, 90, 00 naar ons toe te sturen. Wij voorzien alle foto’s van het speciale label “40 jaar Beverwaard” en plaatsen jouw bijdrage niet alleen op de wijkwebsite maar ook op onze socials en de buurtborden in de wijk.

Hoe je makkelijk en snel je oude foto’s kan insturen?
1. Download de GRATIS Like je Wijk App:
➢ Android: http://bit.ly/LikejeWijkAndroid
➢ Apple: https://apple.co/37USaz7

2. Pak je oude fotoboeken erbij van de aanbouw, verhuizing of het buurtfeest in 1990:).

3. Maak met je telefoon foto’s van je oude foto’s.

4. Stuur ze in met de Like je Wijk en zet in het bericht “40 jaar Beverwaard”, een verhaal bij je foto’s is altijd welkom.

Wij verwerken en publiceren jouw bijdrage, en je kan zoveel berichten insturen als je zelf wilt. Zo maken we samen de geschiedenis van de wijk zichtbaar. Als het een succes is en er zijn veel foto’s willen wij einde van het jaar een foto expositie in het centrum organiseren, met foto’s uit de wijk!

Kijk op https://www.likejewijk.nl/beverwaard/beverwaard-in-beeld/ wat we nu al binnen hebben!

Doe je mee?


Geschreven door: ronald
like je wijk
06/02/2020