Info Café Doet Effe Mee

Vacature_gastvrouw_Cafe Doet Effe Mee

WELKOM IN CAFÉ “DOET EFFE MEE”
Samen met winkeliers, gemeente Rotterdam, Like je Wijk en Beverwaarders heeft de projectgroep NLMP een nieuw, gezellig ingericht pandje geopend in het Winkelcentrum Beverwaard. In het Café Doet Effe Mee is iedereen welkom voor een bakkie en een dosis gezelligheid en positiviteit! Zelf een leuk idee, suggestie of vragen over het Café Doet Effe Mee? App naar 0652878487! Wandel binnen of neem contact op met Projectgroep NLMP (LINK)

OPENINGSTIJDEN
De gastvrouwen en heren openen het Café Doet Effe Mee op de volgende dagen en tijden.

Maandag: 14.00 uur tot 15.30 uur 
Dinsdag: 14.00 uur tot 15.30 uur 
Woensdag: 14.00 uur tot 15.30 uur
Donderdag:
14.00 uur tot 15.30 uur 
Vrijdag: 14.00 uur tot 15.30 uur 

Op deze dagen staat de koffie klaar, de wifi is aan, de boeken wachten op u net als de spelletjes. Andere (nieuwe) activiteiten in het Café Doet Effe Mee ziet u in de wijkagenda via www.beverwaard.info. Ben je net als Corra, Hannie en Joop echte Beverwaarders en heb je wekelijks 1,5 uur over in de ochtend of middag? Kom is een bakkie doen en kennis maken en wie weet kom je het vrijwilligers team versterken voor je eigen wijk als gastheer of vrouw van het Café “Doet Effe Mee”

BAKKIE PLEUR
Een heerlijk gratis éérste bakkie pleur om puur te genieten. Hierna kost een bakkie wat je kan missen. Een plek waar we elkaar ontmoeten, leren kenen en verbinden. In Beverwaard ben je nooit alleen. Hier in ‘t Café Doet Effe Mee, kan je onder het genot van een bakkie, kennis maken met Beverwaarders.

WERKEN EN LEREN
Een perfecte werkplek waar je op je gemak lekker kan werken en/of leren, aan één van onze hippe tafels en in een huiselijke sfeer met gratis WiFi, wat wil je nog meer?

BOEKENSPOT
In Café Doet Effe Mee is er een goed gevulde boekenkast met nieuwe boeken voor jong en oud, een mooi resultaat van de samenwerking met de Bibliotheek Rotterdam. Je kan een boek lezen in de zithoek of meenemen voor thuis, als het boek uit is breng je hem weer terug. Ook is er een leestafel met recente tijdschriften en uiteraard een krant.

SPELLETJES
Wil je leren schaken, dammen of misschien met iemand uit Beverwaard een potje yahtzee spelen? Als het Café Doet Effe Mee open is neem dan lekker plaats aan een tafel en speel een spelletje, leuk he!

WIJKINFORMATIE EN POSITIVITEIT
In Café Doet Effe Mee hangt er een buurtbord dat jou op de hoogte houd van alles wat er gebeurt in Beverwaard. Ook kan je zelf informatie delen. Regelmatig is er een spreekuur van verschillende wijkwerkers en de gastvrouwen en heren helpen u overigens ook graag verder.

GASTVRIJ!
In Café Doet Effe Mee staan gastvrouwen en gastheren voor u klaar om u de weg te wijzen in de wijk, een lekker bakkie en een goed gesprek. Deze mensen komen uit Beverwaard en werken vrijwillig op verschillende dagen mee in het Café Doet Effe Mee. Dit zijn de gastvrouwen!


Gastvrouw Corra Luijks


Gastvrouw Hanny Bouma en centrummanager Jorgen Bilderbeek

joop barneveld
Gastheer Joop Barneveld

ronald schouten wesley fok cafe doet effe mee

Initiatiefnemers Ronald en Wesley

Ook aan de slag als gastvrouw of gastheer, stuur een mail naar doeteffemee@gmail.com en vertel waarom u ook aan de slag wilt. Beheerder Ronald en Wesley nemen vervolgens contact met u op.
Hieronder vind je de planning van de openingstijden en alle activiteiten in het “Doet Effe Mee Café”.

Bekijk de agendaGeschreven door:
Ronald –  
27/08/18