CENTRUM ONTWIKKELINGEN

In het centrum van Beverwaard staan een aantal ontwikkelingen op stapel!

Deze maand opent Slagerij Beverwaard haar deuren op de kop van het centrum bij de “ronde etalages”, een compleet nieuwe en mooie winkel voor ondernemer Zafer die al jaren gevestigd was tussen de Hoogvliet en de parkeerplaats op de hoek. De slagerij krijgt een strakkere en frisse uitstraling met nieuwe koelsystemen, meubels en een kakelvers nieuw logo.

Ook is de vergunning aangevraagd voor de verhuizing van Kiddoozz Beverwaard om zowel de locatie aan de Keverborgstraat, aan de achterzijde van het centrum, als de andere locatie boven Verhage te verhuizen naar het oude LIDL pand. De inzet is onder andere een flinke renovatie en het vergoten van de winkelruimte van supermarkt Hoogvliet. Winkelcentrum Beverwaard krijgt daardoor een grotere supermarkt met meer aanbod en een vernieuwde inrichting.

Het plan is tevens om Verhage in Beverwaard te renoveren en uit te breiden, en wel door een gedeelte van het leegstaande winkelpand links van Verhage te vullen. Verhage zal een moderne uitstraling krijgen, meer zitruimte en een nieuwe keuken. Daarnaast komt er bij Verhage een nieuw en groter terras! Zo kan jij je patatje lekker buiten gaan eten. Het terras wordt in de loop van 2019 geplaatst.

Bij Tattooshop Endless Creations zijn de verbouwingen afgerond en kan je nu ook terecht voor onder andere permanente make-up. Op 1 juli verwachten de ondernemers van San4You dat na de verbouwing de deuren open kunnen van de in de kapsalon gevestigde beautysalon. Hier kun je terecht voor onder andere kunstnagels, wimpers, waxen en meer. De nieuwe tandarts naast Kruidvat verwacht binnenkort de deuren te openen. En ja een leuk kleding winkeltje zou iedereen wel graag zien, maar zo zijn er nog veel meer wensen.

Als laatste kunnen we melden dat we dichtbij de plaatsing van een loempiakraam zijn die wekelijks op een dag zal terugkeren aan het speelplein, dit mede naar aanleiding van de poll die wij onlangs hielden via Like je Wijk. Ook de andere ideeën zoals een groentekraam of anders zijn we aan het onderzoeken.

Alle deelnemende partijen hebben hier anderhalf jaar voorwerk aan gehad, maar dan mag het nu eindelijk realiteit worden. Aangezien nog niet alle vergunningstrajecten afgerond zijn is het een en ander nog niet voor 100% definitief, maar we houden jullie op de hoogte!Geschreven door: Ronald

Like je Wijk
13/03/2019