Hulp tijdens de coronacrisis

hulp

Deze periode is voor iedereen zwaar, maar voor sommige mensen is hij zwaarder dan voor anderen. Sommigen verliezen hun baan, mensen worden ziek of de stress wordt ze teveel. 

Dit zijn dingen waar je je helemaal niet voor hoeft te schamen. Sterker nog, het is heel normaal! En je bent niet de enige die hier last van heeft!

Ondanks dat vele activiteiten in de huizen van de wijk niet meer doorgaan, kun je nog wel terecht in de Focus voor het Maatschappelijk inloopspreekuur. Hier kun je terecht met allerlei vragen, over bijvoorbeeld formulieren en brieven, welke instanties je moet hebben of als je financiele problemen hebt. Het is wel verplicht om eerst een afspraak te maken!
Voor meer informatie en/of aanmelden kan je contact opnemen met House of Hope 010 – 820 96 01/frontoffice@houseofhope.nl of naar Buurtsteunpunt Beverwaard: 06 – 21 58 75 94.

Daarnaast heeft de gemeente alle instanties waar je om hulp kunt vragen nog even op een rijtje gezet. Van waar je terecht kunt voor hulp bij financiele problemen tot het tegengaan van eenzaamheid. Of juist wanneer je met teveel mensen in een huis zit en hoe je daar mee om moet gaan.

Neem een kijkje op de SITE en samen komen we hier doorheen! #houvol