Ja! Sushi afhalen en weer uit eten in Beverwaard.

LikeJeWijk Pom Lai

We hebben heel goed nieuws voor Beverwaard, echt! Chinees Pom Lai in het winkelcentrum was vroeger niet alleen afhaal maar echt een leuk en fijn restaurant waar je gezellig uit eten kon… en dat kan binnenkort weer. We spraken afgelopen vrijdag de nieuwe eigenaar en die is al met werkmannen aan de slag om het gehele interieur te veranderen, de zaak blijft Pom Lai heten.

De zeer enthousiaste onderneemster heeft al twee restaurants en dit wordt haar derde. De vloer in het restaurant is volledig vernieuwd en alles wordt geverfd. Door corona kan binnenkort alleen de afhaal open maar wanneer de maatregelen weg zijn is iedereen welkom in het restaurant via de voordeur aan de waterkant. Het aanzicht van het restaurant op de hoek moet ook beter worden. De komende maanden wil de onderneemster de buitenkant compleet vernieuwen en de raamstickers verwijderen zodat je naar binnen en naar buiten kan kijken.

En dan de kaart: Wij deden een huppeltje want jawel we kunnen straks ook SUSHI eten in Beverwaard, dus niet alleen chinees maar een breed aanbod!

Kortom, een mogelijke impuls voor Beverwaard en het Winkelcentrum.
Oude tijden zullen mogelijk herleven dat we gezellig uit eten kunnen in onze eigen wijk. Ik herinner mij in de jaren 80 en 90 de avondjes uit eten in het centrum. Zoals jullie gewend zijn houden we jullie op de hoogte van de verbouwing en de ontwikkelingen in samenwerking met de onderneemster met wie we inmiddels goed contact hebben. Voor nu moeten we het even doen met deze verbouwingsfoto van Joop:).Geschreven door: Ronald

19/02/2021