Start een winkel

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Wil je alles weten over de mogelijkheden om een winkel te starten in het Winkelcentrum Beverwaard? Projectgroep NLMP helpt je graag verder!

Het Winkelcentrum in Beverwaard is in 2017 van 11 leegstand naar 7 gegaan en dat is niet voor niets, alle verbeteringen in het centrum maken het voor
Zowel bezoekers als ondernemers steeds een beetje prettiger om te verblijven en het einde is nog niet in zicht.

Een winkel starten als startende ondernemer is een hele stap, met vaak veel vragen, risico’s en valkuilen. Wij proberen iedereen te begeleiden, dit doen wij in samenwerking met de eigenaar van het Winkelcentrum. In 2017 heeft dat geleid tot de komst van een nieuwe kapsalon en de opening van een hippe tattooshops, mooie gegeven is dat beide ondernemers woonochtend zijn in de Beverwaard. In 2017 verhuisde Kruidvat naar een grotere locatie in het centrum waarna ook Catdox, de dierenspeciaalzaak, een grotere winkel betrok. We hielpen, dachten mee over allerlei zaken en zorgde voor een frisse en moderne uitstraling.

Kortom, wilt u meer informatie over het starten van een winkel in het winkelcentrum Beverwaard neem dan contact op met Projectgroep NLMP en wij nodigen u binnen 48 uur uit voor een bakkie in het Café “Doet Effe Mee” en laten u gastvrij Beverwaard zien en ervaren.

Meer informatie:
Wesley Fok 0624582767 info@verhage-beverwaard.nl
Ronald Schouten 0652878487 ronald@gerser.nl

 Geschreven door: Ronald

08/11/2017