Skip to content

Verloskundigenpraktijk IJsselmonde zoekt beschermingsmiddelen

Verloskundigenpraktijk IJsselmonde zoekt samen met alle verloskundigen op Rotterdam Zuid beschermingsmiddelen. Zodat zij veilige zorg kunnen verlenen en de verloskundigen kunnen beschermen. 

Van Joyce kregen wij de volgende oproep: ” In de winkels zijn helaas geen beschermingsmiddelen meer te vinden en daarom willen wij jullie hulp inroepen. Zouden jullie kunnen kijken of je thuis nog mondkapjes hebt liggen? Het gaat om de ffp1, ffp2 of ffp3. Of ken je misschien nog bouwvakkers die ze ook gebruiken? We willen er ook gewoon een schappelijke prijs voor betalen. Het is wel belangrijk dat ze nog in de verpakking zitten en hier ook ffp1, ffp2 of ffp3 op vermeld staat. Daarnaast zoeken we ook nog chirurgische maskers dus als er tandartsen, schoonheidsspecialisten of pedicures zijn die een doos voor ons over hebben dan zijn we ook erg dankbaar. Ten slotte kunnen we veiligheidsbrillen en over brillen gebruiken die aan het gezicht aansluiten (ook aan de zijkant). De spullen worden verdeeld onder de verloskundigen. Onze dank is groot!”

Weet jij of ben jij iemand die Joyce kan helpen? Bel dan naar: 010-4827806. Alleen met een afspraak kan je de spullen aan de Burgemeester Hazenberglaan 411 in IJsselmonde afgeven. Zodat ze niet teveel mensen op de praktijk ontvangen.

Foto’s: WILTECGeschreven door: Joyce

Verloskundigenpraktijk IJsselmonde
19/03/2020

Geplaats in: