Boekplezier (4 – 10 jaar)

Kom luisteren naar een spannend, vrolijk of grappig verhaal. Ga daarna zelf aan de slag met een knutselwerkje of speel een (taal)spelletje.

Houd je van leuke, mooie, spannende en gekke verhalen en ben je tussen de vier en tien jaar? Kom dan iedere woensdagmiddag naar de bibliotheek.  Aansluitend op het voorlezen is er een activiteit met hetzelfde thema als het voorgelezen verhaal. Elke week doen we iets anders. Soms gaan we knutselen, maar we kunnen ook een spelletje spelen of proefjes doen. Laat je verrassen!

Let op! Wegens het corona-virus zijn er beperkt aantal plekken beschikbaar. Kom op tijd om verzekerd te zijn van een plekje.

Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden ook bij het voorlezen 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen. 

  • Toegang: gratis

Datum

23 jun 2021
Expired!

Tijd

14:00 - 15:30

Kosten

Gratis

Locatie

Bibliotheek Feijenoord
Bibliotheek Feijenoord, Sandelingplein, Rotterdam, Nederland
Categorie
QR Code