Hartverwarmende actie van Almina met hulp van Ayse, Johan, Fiona, Evelien en Lennart in Bloemhof!

Hartverwamende actie van Almina samen met wijkorganisatieshoofdafbeelding_LikeJeWijk

1000 Voedselboxen voor iedereen die het kan gebruiken in Hillesluis, Bloemhof en Vreewijk.

Ayten Ekici van restaurant Almina houdt van Rotterdam-Zuid en de mensen, daarom wilde ze in deze moeilijke tijden graag iets doen voor hen die het niet breed hebben. “Het kan niet zijn dat jij met een volle maag slaapt en je buurman of vrouw nog honger heeft.” Daarom besloot ze om wat te doen voor de mensen die het goed kunnen gebruiken. De eigenaresse van de twee restaurants aan de Groene Hilledijk en Beijerlandselaan en een groothandel, heeft een lekkere doos met eten samengesteld en heeft dit samen met 15 wijkorganisaties uit Bloemhof, Vreewijk en Hillesluis verspreid.

In vier dagen tijd werden er 1000 voedselboxen van Almina verspreid door wijkorganisaties die als geen ander weten wie het gebaar en de hulp het meest nodig hebben in hun eigen buurtnetwerk.

Mooi werk van Ayse, Johan de Boterhammenman, Fiona en CVD de Hille in Bloemhof, en Almina. In Vreewijk en Hillesluis deden er ook tal van organisaties mee zoals Humanitas, Speeltuin Hillesluis, Buurtpreventie, Leeszaal Vreewijk, Teakwondo Abdel Kwan, De Reiderbuurt, ROAA, Stichting Kroeldekens en nog meer.

Prachtige actie, trots op jullie allemaal!
#LikeJeWijkHelpt ♥️

 


Geschreven door: Ronald