Nomineer jouw favoriete vrijwilliger voor een prijs in 2021!

Logo NVP-digitaal

Dit jaar organiseert de Vereniging NOV voor de tweede keer de Nationale Vrijwilligersprijzen. Voorheen was dit de ‘MeerdanHanden Vrijwilligersprijzen’ die al sinds 2011 bestaat. Dit jaar is het thema: Nieuwe gezichten werven, ontvangen en behouden. Deze vrijwilligersprijzen zijn dé manier om inspirerende voorbeelden van vrijwilligerswerk  in het zonnetje te zetten.

Ken jij een vrijwilliger of een vrijwilligersorganisatie (stichting/verenging) die het verdient om in het zonnetje gezet te worden?

Meld dit dan aan bij de vereniging NOV via: https://www.nov.nl/mensenmakennederland/meedoen/default.aspx

Categorieën

Er zijn drie categorieën: 

  • landelijke vrijwilligersorganisatie/landelijke projecten;
  • lokale organisaties/projecten of initiatieven
  • individuele vrijwilligers die het afgelopen jaar van onschatbare waarde zijn (geweest) voor zijn of haar organisatie of project. 

Prijzen
Vrijwilligersorganisaties, landelijke of lokale projecten kunnen € 7.500,- en 12x een filmproductie winnen. Er is een prijs van 350 x € 250,- voor individuele gepassioneerde vrijwilligers.

De prijzen worden beschikbaar gesteld door de VriendenLoterij (alle geldbedragen) en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (alle filmproducties).

Aanmelden

Lokale initiatieven en landelijke vrijwilligersorganisaties kunnen een kort filmpje maken waarin duidelijk wordt hoe zij nieuwe vrijwilligers werven/aantrekken en wat zij doen om deze vrijwilligers te behouden. Zie de criteria op de website van de Vereniging NOV: https://vrijwilligerswerk.nl/nationalevrijwilligersprijzen/criterialokaal/default.aspx .

Aanmelden kan vanaf 18 januari 2021 tot uiterlijk 28 maart 2021 via deze website.

Individuele vrijwilligers kunnen in het zonnetje worden gezet door ze ook aan te melden met een filmpje bij de Vereniging NOV: https://vrijwilligerswerk.nl/nationalevrijwilligersprijzen/aanmeldenpassieprijs/default.aspx .

Individuele vrijwilligers kunnen worden aangemeld vanaf 1 januari 2021 tot uiterlijk 1 mei 2021 via deze website.

Bij vragen kun je contact opnemen met de landelijke organisatie vrijwilligersprijzen@nov.nl

Geplaats in: , [epvc_views]