Woensdag Circus Mix

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Op de woensdagmiddag is het weer zover! Je kan gezellig meedoen met Circus MiX. Iedere woensdag van 13:45 uur tot 17:00 uur. Alleen op 27 februari en 1 mei is er geen circusles.

Er zijn drie verschillende groepen:
Lekker spelen:
Weet je nog niet zeker of je bij het circus wil of wil je het gewoon proberen en lekker spelen met alle circusdingen? Dat kan! Voordat de vaste lessen van circus MiX beginnen.

Startersgroep:
Lijkt het je leuk om circusdingen te leren? Dan ben je bij Circus MiX aan het goede adres. Iedere woensdagmiddag kan je bij de starters circusles kennismaken met de verschillende circusdingen; evenwicht, jongleren, trapeze/doen, eenwielers en nog veel meer.

Optreedgroep:
Deze circusgroep is voor kinderen die graag een circusact zouden willen maken. Samen met circusdocenten/artiesten ga je aan de slag om een eigen act te maken en deze ook te presenteren tijdens de verschillende voorstellingen. 
Om je nog meer inspiratie te geven gaan we ook naar andere voorstellingen, geven we externe voorstellingen en alles wat jou stimuleert om het beste uit jezelf en jouw act te halen.

Het belangrijkste bij de circuslessen is dat je plezier hebt!! In het spelen met circusdingen zijn we bezig met de ontwikkeling van verschillende dingen zoals zelfvertrouwen, motorische en sociale vaardigheden.

Deze activiteit is bestemd voor:  voor alle kinderen van 5 – 12 jaar
Zijn er kosten verbonden aan dit evenement? Ja | €4 per keer
maandelijks overmaken per bank.
Moet ik mij vooraf aanmelden? Ja
Op welke manier? Dat kan bij de docent of vrijwilligers tijdens de lessen.
Ronja Breuk
06-40525290
info@circusmix.nl