De Ruwe Diamant Award gaat naar Sharif el Jackson!

WhatsApp Image 2019-11-01 at 12.39.07

Het was een onvergetelijke avond in Theater Zuidplein, jong talent van Zuid kwam bij elkaar om hun talenten te showcasen tijdens de eerste editie van de Ruwe Diamant Award. De aanmoedigingsprijs van 1000 euro is om jongeren met talent of een tof initiatief op weg te helpen om zichzelf te ontwikkelen.

De kandidaten pitchte hun talent voor een jury en waren er optredens van rapper Montaa010 en dansgroep Pigeon Crew. Van de zes kandidaten kon er maar één winnaar zijn, volgens de jury was dit een lastige keuze omdat er zoveel talent tussen zat. De winnaar van de Ruwe Diamant Award 2019 is straatvoetballer en panna-koning Sharif El Jackson! Gefeliciteerd!!

De publieksprijs van 250 euro werd uitgereikt door Team Enkelband en ging naar semi-realistisch illustrator Jaroby Blackman. Maar de andere 4 kandidaten BEKA Media, Noah Hennep, Bronte Lavendel en Crystal Obed kregen veel liefde en steun vanuit de organisaties en professionals in de zaal die zeker met hun willen samen werken. Als kers op de taart mogen alle diamanten iets bedenken voor in Theater Zuidplein, er waren alleen maar winnaars tijdens deze avond.

Een dikke vette compliment voor organisator Reggery Gravenbeek, als motivational speaker brengt hij verschillende mensen bij elkaar. Hij hoopt mensen te inspireren en jongeren van Zuid te motiveren om hun talenten te ontdekken. De awardshow was een proef maar wij kunnen alvast met zekerheid zeggen dat er een volgende editie komt!