Skip to content

Dromen vangen!

Team Hand in Hand wil je aanstaande woensdag 10 juli uitnodigen voor een interactieve sessie waarbij we jullie kort vertellen over onze plannen voor de Beijerlandselaan en Groene Hilledijk en daarna vragen we je jouw dromen voor het gebied met het team te delen.

Het kan je niet ontgaan zijn dat er iets loos is op de Beijerlandselaan en Groene Hilledijk. De gemeente Rotterdam, de pandeigenaren, winkeliers en vele anderen hebben de handen ineengeslagen om onder de noemer Hand in Hand de winkelboulevard Zuid flink te verbeteren. Door ondermijnende criminaliteit aan te pakken, de straten fysiek aan te pakken, het winkelgebied in te korten en te zorgen voor meer diversiteit in de winkels en horeca. Uiteraard spelen ook de bewoners van Hillesluis een belangrijke rol in deze aanpak. We willen graag met jullie kennismaken (voor zover al niet gebeurd). Ook en vooral zijn we benieuwd naar jullie dromen voor het gebied.

De bijeenkomst voor de bewoners van Hillesluis start om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur en vindt plaats op de stoep voor de Beijerlandselaan 167a, het adres waar je ons vrijwel dagelijks kan aantreffen.

Deze activiteit is bestemd voor bewoners uit Hillesluis en gratis, aanmelden graag via een mail naar mhe.delahaije@Rotterdam.nl o.v.v. “Dromen Vangen. Als je iemand wil meenemen is dat ook prima, maar meldt diegene dan ook even aan:)

Uiterlijk aanmelden voor: 10/07/10/2019

Voor meer informatie over dit evenement kunt u contact opnemen met Marcel Dela Haije, bereikbaar via / mhe.delahaije@Rotterdam.nlGeschreven door: Ronald

08/07/2019