Een nieuw begin voor Emrah op Zuid

Unknown-1024x768-1

HET IS INMIDDELS EEN WEEK GELEDEN DAT EMRA, MET EEN BROK IN ZIJN KEEL VOOR ZIJN WINKEL STOND. @BODYMUSCLESNL WAS VERNIELD DOOR RELSCHOPPERS, ZIJN RUITEN WAREN INGESLAGEN EN ZIJN SUPPLEMENTEN WAREN GESTOLEN. VANDAAG STAAT HIJ STERK IN ZIJN SCHOENEN VOOR DE WINKEL, HET GAAT STEEDS BETER MET HEM.

Emra; “Heel Nederland steunt mij, iedereen belt. De een zegt; ik kom voor je schoonmaken, de ander zegt; ik breng je producten om te verkopen.” Twee van deze behulpzame mensen zijn de jongens van V&M schilders. Zij komen de binnenkant van de winkel weer strak in de lak zetten.

Max van V&M schilders; “Ik zat op de bank en mijn collega stuurde me een berichtje of ik wist wat er allemaal gebeurde. Dus ik ging kijken op Facebook LIVE. Toen zei hij, het lijkt me goed om iets te doen voor de gedupeerde ondernemers”. Op hun Facebookpagina konden hun volgers een gedupeerde aanmelden. 9 van de 10 reacties waren voor Emra. De jongens komen zelf uit Rotterdam-Oost, maar hebben veel gewerkt in Rotterdam-Zuid. Max; “Emra was blij verrast dat we hem kwamen helpen”.

Emra staat nu 1000 keer sterker in zijn schoenen. De steun en de inzamelingsacties doen hem goed. Zo ook de inzamelingsactie van de twee studenten Ruben en David. Ze hebben maar liefst 10.000 euro ingezameld. Emra; “Dat ga je nooit meer vergeten! Studenten krijgen vanaf nu altijd speciale korting. Als je een OV of studentenpas hebt, laat het zien en je krijgt gelijk korting van mij!”

Op zijn gezicht verschijnt een lach, de toekomst ziet er weer positief uit voor Emra.

Door Pepijn van Polanen Petel

Geredigeerd door Tessa van Dijk