Geluk op Zuid

Jongeren kunnen dit jaar weer meedoen aan de gedichtenwedstrijd ‘Geluk op Zuid’. De wedstrijd heeft als thema GELUK en is voor alle kinderen van 9 tot en met 12 jaar in Rotterdam-Zuid. Vorig jaar won Hillesluizenaar Nina Zimmerman (OBS Blijvliet), haar gedicht staat nu op een muur in Afrikaanderwijk. Hoe tof is dat?

De wedstrijd start 1 februari en loopt t/m 31 maart 2019. Wat kan je winnen? Alle ingestuurde gedichten komen in de dichtbundel Geluk op Zuid 2019. Een deel van de gedichten zijn straks te lezen op een muur in de buurt!

Waar denk je aan bij geluk? Waar word je gelukkig van? Lukt het jou om een gedicht te maken over geluk, zonder het woord geluk te gebruiken? Stuur jouw gedicht in via https://www.gelukopzuid.nl/wedstrijd/

Heb je inspiratie of hulp nodig? Meld je dan aan voor de gratis workshop van 20 maart in de Bibliotheek Feijenoord (Sandelingplein 16). Anna Maria Carbonaro van het Gelukshuis en dichter/ spoken-word artist Ivan Words helpen jullie hierbij.  Tijdens de workshop bespreek je geluk en hoe je je eigen geluk kunt beïnvloeden, vol energie schrijf je daarna je eigen geluksgedicht. Meld je HIER aan voor de workshop.