Geluk op Zuid

Aan de slag met je eigen geluk!

Wat is dat eigenlijk, ‘geluk’? En heb je daar zelf invloed op? Hoe voelt jouw geluk eigenlijk? Met dit uitgangspunt gaan Anna Maria Carbonaro van het Gelukshuis en dichter en spoken word-artist Ivan Words aan de slag. Tijdens deze middag onderzoeken we hoe je je eigen geluk kunt beïnvloeden en wat geluk voor jou betekent. We maken kennis met elkaar en gaan ons eigen geluk vergroten. Vol energie ga je daarna je eigen geluksgedicht schrijven.

Gedichtenwedstrijd
Stuur jij je gedicht in voor de gedichtenwedstrijd van Geluk op Zuid? Dan komt jouw gedicht in de dichtbundel Geluk op Zuid 2019. Ben je net een echte dichter! Je kunt mooie prijzen winnen en misschien is jouw gedicht straks te lezen op een muur in de buurt – wat een geluk!

Voor alle kinderen in Feijenoord, Charlois en IJsselmonde
De Geluk op Zuid-gedichtenwedstrijd is voor alle kinderen tussen 9 en 12 jaar uit de gebieden Feijenoord, Charlois en IJsselmonde en loopt van 1 februari tot 31 maart 2019. Tijdens de prijsuitreiking krijg je de dichtbundel mee. Meer informatie vind je vanaf januari op www.gelukopzuid.nl.

Iedereen is welkom om naar de workshops te komen, maar ze zijn het meest geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.