Skip to content

Het LikeJeWijk Buurtbriefje ‘Ik ben er voor je als je me nodig hebt’

Die woorden alleen al kunnen voor een ander in de buurt goud waard zijn in deze corona crisis. Overal in Nederland staan mensen op en bieden hulp aan hen die het nu juist zo nodig hebben.

Maar hoe maak je kenbaar dat je wilt en kunt helpen wanneer mensen afstand moeten houden? Hoe zorg je dat jouw aangeboden hulp gevonden wordt door de mensen die hulp zoeken?

LikeJeWijk verbindt, licht voor en luistert altijd naar de mensen in de wijk. Ook nu. Zeker nu. Daarom ontwikkelde team LikeJeWijk de afgelopen 48 uur in een razend tempo het Buurtbriefje. Een beetje hulp om in deze tijd te verbinden, steunen en helpen in het hart van de wijken.

Je kunt kwetsbare mensen, senioren of anderen met het buurtbriefje laten weten dat je er voor hen bent wanneer nodig. Om een boodschapje te doen, de hond uit te laten of voor een gesprekje. Oog voor anderen in de buurt is zeer waardevol, jouw aandacht kan een groot verschil maken.

Maak gebruik van het printbare of het digitale buurtbriefje en de poster, en laat je buurt weten wat je kunt doen. Samen voor de wijk, samen sterk tegen corona.

Ga naar www.buurtbriefje.nl om mee te doen

#GeenGezeikLikeJeWijk #BuurtPlatform #Corona #Covid19 #Aandacht #Hulp #StayStrong #StayHome

Gepubliceerd in: , ,