Hillesluis is mijn thuis, het decembergevoel bij SERA Supermarkt.

Ramazan is de eigenaar van SERA Supermarkt. Samen met zijn personeel heeft hij ervoor gezorgd dat SERA is gegroeid tot wat het nu is; een succesvolle supermarkt. Maar buiten dat doet Ramazan ook veel voor onze wijk, zoals bijvoorbeeld verschillende organisaties sponsoren o.a. scholen en bejaardentehuizen.

SERA Supermarkt is 13 jaar geleden geopend op de Riederlaan. Ze zijn gespecialiseerd in de verkoop van vlees, groente en fruit producten. Ramazan zijn passie lag altijd bij groente en fruit, zo is het eigenlijk ook begonnen. Hij verkocht vroeger groente en fruit op de markt en besloot om dat later uit te breiden tot SERA. Dat gaat ook goed geeft hij aan. Er is genoeg interesse vanuit de klanten; alle Rotterdammers uit de wijk doen er regelmatig boodschappen.

Ramazan ziet de wijk als zijn familie en dat gevoel krijgt hij ook terug vanuit de wijk. Hij woont zelf al sinds 1992 in Hillesluis en ziet het ook echt als thuis. Hij gaat naar werk met plezier en voert zijn werk ook uit met plezier. Dat is ook te merken in de winkel. De klanten zijn blij omdat het personeel ook blij is. Alle blije gezichten zorgen natuurlijk ook voor een fijne sfeer in de wijk.

Lees dit artikel ook via de wijkkrant online en het exemplaar dat een ieder in de wijk in de brievenbus heeft ontvangen: Like je Wijk krant december 2019Geschreven door: Ronald

Like je Wijk
13/12/2019