Hillesluizenaar Louey mag maandag weer naar school!

Louey

Onze jongste WijkReporter Louey woont in Hillesluis en mag vanaf maandag weer naar school. Hij schreef er deze column over:

Het einde van de online lessen is inzicht. Na wekenlang achter de computers zitten mogen alle kinderen in het hele land op 8 februari weer naar school. Wat een opluchting! De schoolbanken worden niet alleen gevuld met leerlingen maar ook het zien van de schoolgenoten en de leraren.

Langer dan een maand hadden de kinderen lessen achter een laptop. Middenbouw en de bovenbouw hebben een drie daagse schoolweek met verschillende soorten lessen.

De schoolvakken voor de bovenbouw bestonden uit redactiesommen en begrijpend lezen. De onderbouw hadden ook andere lessen zoals dictee. Alle lessen namen ongeveer 30 minuten van je tijd.

Ondanks de heimwee naar school en naar de speelmomenten met vrienden, zal het huiswerk maken met ouders en broertjes en zusjes gemist worden.

Namens alle kinderen uit Rotterdam wil ik alle ouders bedanken die naast hun eigen werkzaamheden altijd tijd maakten om ons zo goed mogelijk te helpen met al het huiswerk.