LikeJeWijk’s Jongste Reporter aan de bal!

WhatsApp Image 2020-11-09 at 16.06.23

Zoals jullie vast niet ontgaan is, heeft LikeJeWijk er sinds een paar maanden een jong en zeer getalenteerd wijkreporter er bij: Louey.

Louey is negen jaar oud en schrijft voor ons over zijn wijk en maakt daar ook nog eens superleuke foto’s bij. Naast zijn reporterschap voor LikeJeWijk heeft hij nog een grote hobby: Voetballen. En dat vinden wij natuurlijk ook heel erg leuk! Dus toen Louey ons vroeg of hij een stukje over zijn voetbalclub mocht schrijven voor LikeJeWijk zeiden wij geen nee.

Zie hier het resultaat:

Voetbaltoernooi

Afgelopen zaterdag (7 november 2020) werd het jaarlijkse voetbaltoernooi voor JO10 en JO11 met behulp van sponsoring van het Schildersbedrijf van der Gugten gehouden. Het voetbaltoernooi werd gehouden bij onze voetbalvereniging BVV Barendrecht op veld 3. Mijn voetbalmaatjes en ik werden om 08:00 verwacht op de club met onze goed humeur en sportiviteit. De aftrap van de eerste wedstrijd was om 08:30 en de eindigde met 1-0. Iedere wedstrijd duurde zes minuten. De eerste ronde bestond uit scoren in kleinere goals, de winnende teams gingen tegen de verliezende teams waarbij beide partijen moesten scoren in middelgrote goals. De winnende teams gingen door naar de volgende ronde wat bestond uit scoren in de grote goals. Na alle spannende voetbalwedstrijden bleven twee teams over die de finale speelden. En, wat een voetbalpartij! De jonge voetballers vonden het toernooi fantastisch en hopen dat het toernooi vaker wordt georganiseerd in het voetbalseizoen.

Alle jonge voetballers roepen op; help mee aan BVV Barendrecht, elke bijdrage telt! En, het zal fantastisch zijn als u zich aanmeldt voor de 10 breedtesport, we zijn opzoek naar jou om een team te leiden en trainen. Wellicht staat uw team in de toernooi finale! 

Nou Louey, met zulk enthousiasme moet je haast wel aspirant trainers en coaches gaan vinden die samen met jullie genieten van het sporten. Enneh…blijf scoren!