Nieuwe wijkagent Boulevard-Zuid en Walravenbuurt

“Ik ben Maurice Schnitker, vanaf 1 januari 2020 de nieuwe wijkagent van Boulevard-Zuid en de Walravenbuurt. 20 jaar ben ik werkzaam bij de politie. Bij de eenheid Den Haag ben ik begonnen, na een aantal jaren in Rotterdam Centrum te hebben gewerkt ben ik sinds 2013 werkzaam op Zuid. Ik heb zin om aan de slag te gaan als wijkagent in Hillesluis. De komende jaren staan er vele geplande (on)zichtbare zaken op de rol. Maar ook de huidige problematiek op korte termijn wil ik met beide handen aangrijpen.

Als wijkagent wil ik er voor iedereen zijn, ik denk hierbij aan de bewoners, ondernemers, bezoekers en alle andere mensen die op betrokken zijn bij mijn wijk. Samen met vele in- en externe partners wil ik de Walravenbuurt en Boulevard-Zuid extra positief op de kaart gaan zetten. Er is veel aandacht voor mijn wijk en daar wil ik in de goede zin van het woord gebruik van maken.

Letterlijk en figuurlijk wil ik midden in de wijk staan en aanspreekbaar zijn.

Men kan mij bereiken via social media:
Twitter @WAboulevardzuid
Instagram @waboulevardzuid

Er komt binnenkort een gezamenlijk facebook account voor de wijkagenten van Hillesluis. Uiteraard ben ik aanspreekbaar op straat, maar ook telefonisch kan men mij bereiken via 0900-8844. Via de (sociale) media zal ik je op een later moment doorgeven waar en wanneer ik spreekuur zal gaan houden.

Ik hoop jou snel te ontmoeten en je de hand te mogen schudden.Geschreven door: Maurice Schnitker

Politie – 13/12/2019