Skip to content

OPZOMEREN WALRAVENBUURT

Zaterdag 15 juni om 14:00 uur gaan de bewoners van de Walravenstraat en van Malsenstraat Opzoomeren. Dit jaar is dit extra feestelijk want OpzoomerMee bestaat maar liefst 25 jaar!!

De bewoners van deze straten kunnen gratis een plantenbak met inhoud ophalen. Ben je al voorzien van een plantenbak? Dan kan je een gezellige zomerbloeier ophalen om de bak weer op te fleuren (verzorging van de planten is jouw eigen verantwoordelijkheid).  

Ook wordt er op het Oranjeplein een voetbaltoernooi voor de jeugd georganiseerd en zal hier een popcorn- en suikerspinmachine staan. Er is koffie en thee met wat lekkers aanwezig en er zullen diverse lekkere hapjes en drankjes staan.

Op het Walravenplein komt zelfs een patatkraam te staan en hebben diverse bewoners zelf pannenkoeken of Aziatisch gekookt. Ook hier is koffie, thee en vlaai aanwezig.

Op het plein aan de van Haeftenstraat worden meerdere gezellige vogelhuisjes in de bomen opgehangen en worden een aantal boomspiegels beplant. Spelregels lees je hier: www.rotterdam.nl/wonen-leven/boomspiegel-beplanten/

Ook kan je hier hulp en benodigdheden krijgen om een geveltuin aan te leggen, hiervoor gelden wel diverse spelregels (klik op de link om verder te lezen): www.rotterdam.nl/wonen-leven/geveltuinen/ROT_Folder_Geveltuinen_def.pdf

Hier is uiteraard wederom koffie, thee en cake aanwezig.

Mocht jouw straat hier niet tussen staan dan ben je toch van harte welkom om gezellig een kopje koffie met wat lekkers te komen nuttigen en kan je aan Ilonka van Vugt vragen hoe je dit voor jouw eigen straat kunt realiseren.