Sporten bij OZC

154049802_1365694013788732_7296994263550316193_o

Wij hebben het volgende bericht ontvangen van Korfbalvereniging OZC:

Hoewel de huidige omstandigheden verre van ideaal zijn en er zorgen zijn over volwassenen en ouderen die afhaken bij sportverenigingen en aanbod voor kwetsbare Rotterdammers, lukt het toch steeds meer sportverenigingen om op creatieve, verantwoorde en veerkrachtige wijze (sport)activiteiten te organiseren.

Sportverenigingen leveren een belangrijke bijdrage aan de fysieke en mentale gezondheid van Rotterdammers. In dit artikel schetsen we het perspectief voor sportverenigingen; wat is er nog wél mogelijk?

Buiten sporten door volwassenen in (meerdere) tweetallen is toegestaan, op gepaste afstand.
Groepslessen zijn niet toegestaan, maar als trainer mag je wel aan meerdere tweetallen persoonlijk instructies geven. In dit geval gaat de trainer van tweetal naar tweetal. Klassikale instructies of werken met briefjes is niet toegestaan. Tussen de trainer en het tweetal maar ook binnen het tweetal dient anderhalve meter afstand te worden gehouden.

De Veiligheidsregio én de gemeente Rotterdam verzoeken dringend om het aantal tweetallen te beperken tot maximaal vier per trainer en er in ieder geval voor te zorgen dat drukte op het complex wordt vermeden zodat er in alle gevallen ruim voldoende afstand gehouden kan worden.

Bron: RotterdamSportsupport
Dus bij deze lieve leden. Kom gezellig weer sporten bij Korfbalvereniging OZC

Met sportieve groet,
Het bestuurGeschreven door: Danny

OZC korfbalvereniging
25/02/2021