Uitbreiding Team ZuidOnderneemt

Ben jij ondernemer op de Beijerlandselaan of Groene Hilledijk ? De zomervakantie is nu achter de rug, en in die tijd heb je vast veel ideeën opgedaan. Je wilt graag je eigen bedrijf verbeteren of veranderingen aanbrengen, alleen heb je hier wat hulp bij nodig.

ZuidOnderneemt staat paraat! Zij hebben vier kersverse stagiaires uit vier verschillende takken van het ondernemerschap.  Bij hen kun je terecht met allerlei verschillende vragen. De stagiaires zijn gespecialiseerd in Rechten, Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD), Business Studies en Integrale Veiligheid. 

Met dit team heeft ZuidOnderneemt een brede kennisbasis om je bij te staan bij alle mogelijke vragen die te maken hebben met het ondernemerschap.
 
ZuidOnderneemt nodigt je van harte uit om kennis te komen maken op de Groene Hilledijk 202a, ook als je geen directe vragen hebt! Je kunt elke werkdag terecht om je vragen te stellen of gewoon voor een kop koffie.
 
Ook worden binnenkort de nieuwsbrieven van ZuidOnderneemt weer bij jou in de brievenbus gedaan zodat je in ieder geval een deel van het gezellige team van ZuidOnderneemt kunt leren kennen.

 

 

Gepubliceerd in: ,