Skip to content

Ass. Electrical Engineer

Voor een startend onderneming zoekt Nieuwe Banen een ‘Assistent Electrical Engineer’ die ervaring heeft met PCB (Printed Circuit Board) / Printplaat.

Je gaat werken voor een bedrijf die zich bezig houdt met duurzame energie. Samen met een team van 4 ga je aan de slag in een razendsnel groeiend bedrijf in Rotterdam. Hiervoor is je kennis met PCB / Printplaat een pré en ben je bereid mee te denken hoe de organisatie haar product verder kan ontwikkelen.

Heb je ervaringen met PCB/Printplaten, een diploma in Electra behaald of ben je creatief aangelegd met elektrische snufjes? Zit je vol ideeën en wil je jouw creativiteit laten losbarsten, stuur Nieuwe Banen een mail naar info@nieuwebanen.nu en vraag naar de mogelijkheden.

______________________________________________________________________________

Over Nieuwe Banen

Wil je aan ’t werk? Ga langs bij Nieuwe Banen in Huis van de Wijk Hillevliet. Het uizendbureau is een initiatief van Humanitas en bewoners uit gebied Feijenoord die opzoek zijn naar werk kunnen hier terecht. Zoek je een stageplek, BBL werkplek, bijbaan of volledige baan?  De medewerkers van Nieuwe Banen gaan samen met jou op zoek naar werk dat bij jou past en kijken zij waar jouw kansen liggen.

Er zijn allerlei soorten banen, met ervaring of zonder ervaring, fulltime en part time. Zet de eerste stappen naar jouw droombaan, weet je nog niet wat je wil doen? Ga dan langs voor een oriënterend gesprek.

Op dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00 – 16:00 uur kun je langskomen of maak een afspraak voor een ander moment.

Locatie:
Huis van de Wijk Hillevliet (Hillevliet 90, 3074 KD Rotterdam)

Lees hier meerGeschreven door: Nieuwe

Nieuwe Banen
20/05/2019