Vreugde bij de speeltuinen in Hillesluis, er mogen weer kinderen komen!

Bestand_006

Sinds kort mogen eindelijk de speeltuinen weer open. Na het eerder even opengaan, en dan weer sluiten hopen de speeltuinen van Hillesluis: Speelboerderij Odilia, Duimdrop Hillesluis, en de Sportspeeltuin Hillesluis ditmaal echt open te mogen blijven. 

Er is veel gebeurd in de tijd dat de speeltuinen dicht waren. Zo heeft Speelboerderij Odilia er heel veel jonge dieren bij gekregen. En heeft de sportspeeltuin in samenwerking met studio MAKY een schilderwedstrijd gehouden om de Zeehond en het Olifantje in de speeltuin een nieuw (verf)jasje te geven. 

Duimdrop in Hillesluis, gevestigd aan het Stichtseplein blijft doorgaan met speelgoed uitlenen aan de kinderen van Hillesluis. Iedere woensdagmiddag is er van 13:00 tot 15:00 bij Duimdrop wel een leuke activiteit voor de kinderen, zoals bijvoorbeeld film kijken of pannenkoeken bakken. 

De speeltuinen zijn dolblij dat ze weer open mogen, want nu mogen de kinderen eindelijk weer langskomen. “Tuurlijk zijn we blij, want dan komen er weer kinderen, en daar doe je het voor” , aldus Marcel, beheerder van Speelboerderij Odilia.Wanneer zijn de speeltuinen open?

Speeltuin Odilia 

Maandag tot Zaterdag 10:00 tot 17:00

Duimdrop Hillesluis

Maandag tot Donderdag 11:30- 16:30

Sportspeeltuin

Maandag tot vrijdag 10:00-16:45

Zaterdag 12:00 tot 17:00