Wijkreporter Louey was vandaag op TV!

louey
Vanochtend om 9.45 was het dan zover, onze jongste wijkreporter Louey was te zien in ‘De Taarten van Abel’ op NPO3. Hij vertelt ons:
 
“Op 5 maart heb ik iets bijzonders meegemaakt, ik heb namelijk meegedaan aan het tv-programma Taarten van Abel. Ik heb een taart mogen maken voor een bijzonder persoon, niemand minder dan onze burgemeester Ahmed Aboutaleb.

Het was heel mooi maar vooral spannend om mee te maken. Ik wist niet hoe de draaidag zou verlopen. Er zou namelijk een echte tv-crew bij mij thuis filmen en het was ook voor een bijzonder persoon.

Omdat ik een echte Rotterdammer ben, een Feyenoord liefhebber en een grote fan ben van de burgemeester Aboutaleb wist ik al ongeveer wat voor taart ik wilde hebben. Maar ik had nooit gedacht dat de taart nog mooier zou zijn dan ik in gedachten had.

Na het bijzonder interview met Abel ging ik de taart overhandigen. Dat was een heel speciaal moment. De ontmoeting met de burgemeester op het stadhuis. Mijn wens is in vervulling gegaan. Mijn droom is om burgemeester te worden van Rotterdam en ik beloof iedereen dat ik mijn droom zal najagen!”