Kinderboerderijen gesloten

Kinderboerderijen

Met de gunstige weersvoorspellingen van aankomende week verwachten wij een groot aantal bezoekers. Hierdoor zijn wij genoodzaakt de kinderboerderijen vanaf vrijdag 13 maart tot en met 31 maart 2020 voor het publiek te sluiten.

Tuinen

Onze tuinen ontvangen minder grote aantallen bezoekers tegelijk en kunnen voor nu gewoon geopend blijven. Alle activiteiten zijn hier echter afgelast vanaf vrijdag 13 maart tot en met 31 maart 2020. Tuinen verbonden aan een kinderboerderij zijn wel gesloten.

Natuurlessen

De lessen voor scholen en BSO’s kunnen op dit moment gewoon doorgaan, zowel op de kinderboerderij als op de tuin. Ook blijven de lessen op de basisscholen, zolang de school geopend is, gewoon doorgaan. De overheid roept basisscholen op om geopend te blijven. Wij steunen dit door onze lessen aan te blijven bieden.

Tentoonstelling ‘100 Jaar Schooltuinieren’

Ook de Bibliotheek Rotterdam heeft als gevolg van de maatregelen besloten om per vrijdag 13 maart alle vestigingen voor publiek te sluiten. Dit betekent dat de tentoonstelling ‘100 Jaar Schooltuinieren’ helaas niet kan worden bezocht. De tentoonstelling is tot en met 10 april te bewonderen. Wij onderzoeken mogelijkheden om deze prachtige tentoonstelling in de loop van het jaar op diverse andere locaties te plaatsen.

Mocht je vragen hebben over de maatregelen op onze locaties, neem dan contact op via info@natuurstad.nl of bezoek onze website voor de meest actuele informatie.

Bron: https://www.natuurstad.nl/nieuws/natuurstad-volgt-maatregelen-overheid-tegen-corona