Skip to content

NAJAARSPROGRAMMA HERSTELACADEMIE, BEN IK IN BEELD!

Judith Maas; cursus Ben ik in beeld! Vind jij het leuk om nieuwe mensen te leren kennen, samen op een ontspannen manier met een fotocamera op pad te gaan en te ontdekken wat voor jou in het leven belangrijk is? Aan de hand van verschillende thema´s gaan we samen op pad om foto´s te maken die jij mooi vindt. De foto´s dienen vervolgens als basis om met elkaar in gesprek te gaan. Na afloop worden de door de groep geselecteerde foto´s tentoongesteld.

Een herstelacademie is een plek waar bezoekers in de ontmoeting met elkaar en ongeacht hun achtergrond zichzelf kunnen ontwikkelen. Een herstelacademie biedt een gestructureerde vrije ruimte hiervoor.

Iedereen is welkom! Je moet je vooraf aanmelden voor deelname. De bijeenkomsten worden georganiseerd in het Huis van de wijk Grote Hagen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent! Wil je meer weten over het najaarsprogramma of wil je nog meer informatie over de Herstelacademie? Neem dan contact met ons op! Mail naar: herstelacademie@antesgroep.nl of bel met: Josse Weyers: 06 83 26 16 63

Datum

12 nov 2019

Tijd

13:00 - 15:00

Kosten

GRATIS
Huis van de Wijk Grote Hagen

Locatie

Huis van de Wijk Grote Hagen
Grote Hagen 92, 3078 RC Rotterdam
Categorie
Herstelacademie in de Wijk IJsselmonde

Organisator

Herstelacademie in de Wijk IJsselmonde
QR Code
Scroll To Top