Skip to content

NAJAARSPROGRAMMA HERSTELACADEMIE, HERSTEL IN DE STAD!

Regine Folbert en Margreet Roos, cursus Herstel in de stad. Lunch inbegrepen. Het doel van de vierdaagse ´vrij vertellen van je eigen verhaal´ is om mensen die niet zo lekker in hun vel zitten een stem te geven en hen kracht te zetten. Met name de open benadering en het gebruik van creatieve en expressieve werkvormen geven je de mogelijkheid om voor jou essentiële delen van je levensverhaal naar buiten te brengen, zichtbaar te maken en te delen met je groepsgenoten. Om zo te mogen zijn wie je ten diepste bent.

Een herstelacademie is een plek waar bezoekers in de ontmoeting met elkaar en ongeacht hun achtergrond zichzelf kunnen ontwikkelen. Een herstelacademie biedt een gestructureerde vrije ruimte hiervoor.

Iedereen is welkom! Je moet je vooraf aanmelden voor deelname. De bijeenkomsten worden georganiseerd in het Huis van de wijk Grote Hagen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent! Wil je meer weten over het najaarsprogramma of wil je nog meer informatie over de Herstelacademie? Neem dan contact met ons op! Mail naar: herstelacademie@antesgroep.nl of bel met: Josse Weyers: 06 83 26 16 63

Datum

16 okt 2019

Tijd

11:30 - 15:00

Kosten

GRATIS
Huis van de Wijk Grote Hagen

Locatie

Huis van de Wijk Grote Hagen
Grote Hagen 92, 3078 RC Rotterdam
Categorie
Herstelacademie in de Wijk IJsselmonde

Organisator

Herstelacademie in de Wijk IJsselmonde
QR Code
Scroll To Top