Skip to content

NAJAARSPROGRAMMA HERSTELACADEMIE, HERSTELLEN DOE JE ZELF!

Addy Venderbos; cursus Herstellen doe je zelf! Voor iedereen die meer handvatten wil om zijn/haar leven opnieuw vorm te geven, met de ondersteuning en aanmoediging van ervaringsdeskundigen en lotgenoten. Resultaten van wetenschappelijk onderzoek tonen aan dat de cursus ´Herstellen doe je zelf´ een positief effect heeft op belangrijke aspecten van het herstel van de deelnemers, namelijk op empowerment, hoop op zelfvertrouwen.

Een herstelacademie is een plek waar bezoekers in de ontmoeting met elkaar en ongeacht hun achtergrond zichzelf kunnen ontwikkelen. Een herstelacademie biedt een gestructureerde vrije ruimte hiervoor.

Iedereen is welkom! Je moet je vooraf aanmelden voor deelname. De bijeenkomsten worden georganiseerd in het Huis van de wijk Grote Hagen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent! Wil je meer weten over het najaarsprogramma of wil je nog meer informatie over de Herstelacademie? Neem dan contact met ons op! Mail naar: herstelacademie@antesgroep.nl of bel met: Josse Weyers: 06 83 26 16 63

Datum

04 dec 2019

Tijd

09:30 - 12:30

Kosten

GRATIS
Huis van de Wijk Grote Hagen

Locatie

Huis van de Wijk Grote Hagen
Grote Hagen 92, 3078 RC Rotterdam
Categorie
Herstelacademie in de Wijk IJsselmonde

Organisator

Herstelacademie in de Wijk IJsselmonde
QR Code
Scroll To Top