Submit Fest 2021

Submit Fest is het indoor festival met de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem. De line-up van Submit Fest 2021 bestaat uit Borders (UK), 2 YEARS (NL) + more t.b.a.

Borders (UK)
Mocht je Borders uit Lincoln in de UK nog niet ontdekt hebben dan is het hoogtijd dat je deze band leert kennen! Borders bracht vorig jaar nog hun ijzersterke debuutplaat ‘Purify’ uit via Long Branch Records. Een album gevuld met tracks die gegarandeerd gaan knallen tijdens Submit Fest 2021 en dat wordt omschreven als een statement over de staat van de wereld, zowel in het verleden, heden als in de toekomst. Muzikaal vertaald dit zich als een verpletterende, hard-hitting en melodieuze blend van verschillende genres en stijlen, die samen de unieke Borders sound vormen. De band staat bekend om hun energieke live shows. In de UK spelen ze inmiddels uitverkochte shows, hebben ze eerder geopend voor o.a. Skindred, From Sorrow To Serenity en Whitechapel en hebben ze op o.a. Techabilitation samen met Submit Fest 2019 headliner Hacktivist gestaan. In mei is Baroeg aan de beurt om Borders te ervaren tijdens Submit Fest 2021!

2 YEARS (NL)
De Amsterdamse metalcore band 2 Years stond al tijdens de eerste Submit Fest editie bij ons op het podium als opener, toen nog als 2 Years To Apocalypse. Wij van Submit Fest geloven in het supporten van de bands die bij ons spelen, dus brengen we ze voor deze 2021 editie van Submit Fest weer terug! Want waar de bandnaam is gekrompen, is de band gegroeid en dat willen wij wel weer live zien.

Samen genieten van heel veel bands en verschillende stijlen metal!

 

 

Deze activiteit is bestemd voor:  Voor liefhebbers van harde muziek
Zijn er kosten verbonden aan dit evenement? Nee | 

Moet ik mij vooraf aanmelden? Nee

Uiterlijk aanmelden voor:
Voor meer informatie over dit evenement kunt u contact opnemen met  , bereikbaar via  /

 Download de flyer

 

 

Deze activiteit wordt georganiseerd door: Stichting Baroeg

 

Datum

12 jun 2021
Expired!

Tijd

15:00 - 22:00

Kosten

Gratis
Baroeg

Locatie

Baroeg
Spinozaweg 300, Rotterdam, Nederland
Categorie

Organisator

Baroeg
Telefoon
(0)10 - 432 57 35
Email
info@baroeg.nl
QR Code