Skip to content

Zomerprogramma Herstelacademie; Samen sterk zonder stigma

Ervaringsdeskundige bij Antes en ambassadeur van samen sterk zonder Stigma, Esther de Jonge zal het gesprek aangaan over Stigma. De droom van Esther, als het gaat om psychische kwetsbaarheid in deze wereld, is dat je je er niet voor hoeft te schamen en het iets is waar je over kan praten. Zonder dat je bang hoeft te zijn dat mensen het verkeerd interpreteren. Dat je kan zijn wie je bent.

Een herstelacademie is een plek waar bezoekers in de ontmoeting met elkaar en ongeacht hun achtergrond zichzelf kunnen ontwikkelen. Een herstelacademie biedt een gestructureerde vrije ruimte hiervoor.

Iedereen is welkom! Je hoeft je niet aan te melden voor deelname. De bijeenkomsten worden georganiseerd in het Huis van de wijk Grote Hagen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent! Wil je meer weten over het zomerprogramma of wil je nog meer informatie over de Herstelacademie? Neem dan contact met ons op! Mail naar: herstelacademie@antesgroep.nl of bel met: Nita Stoffers-Karijodikromo: 06 83 25 60 67 Josse Weyers: 06 83 26 16 63

Datum

14 aug 2019

Tijd

10:00 - 12:00
Huis van de Wijk Grote Hagen

Locatie

Huis van de Wijk Grote Hagen
Grote Hagen 92, 3078 RC Rotterdam
Categorie
Herstelacademie in de Wijk IJsselmonde

Organisator

Herstelacademie in de Wijk IJsselmonde
QR Code
Scroll To Top