Geluk op Zuid-gedichtenwedstrijd

Geluk op Zuid – De gedichtenwedstrijd Geluk op Zuid heeft als thema GELUK en is voor alle kinderen van 9 tot en met 12 jaar in Rotterdam-Zuid. De wedstrijd start 1 februari en loopt tot en met 31 maart 2019. Na een succesvolle pilot in 2017 wordt het project nu uitgebreid naar het deelgebied Charlois, Feijenoord en IJsselmonde. Van de winnaars wordt (een deel) van het gedicht als gevelgedicht ergens in het gebied gerealiseerd en alle deelnemers komen met hun gedicht in een gedichtenbundel.

Zie nu alvast de pagina’s over de Gedichtenwedstrijd en de gratis Workshops die starten vanaf 6 februari in de Bibliotheken Charlois, Feijenoord, IJsselmonde en Lombardijen. Klik op de bibliotheeknaam om je via die link aan te melden. www.gelukopzuid.nl


Aan de slag met je eigen geluk! op 13 februari 2019 
Wat is dat eigenlijk, ‘geluk’? En heb je daar zelf invloed op? Hoe voelt jouw geluk eigenlijk? Met dit uitgangspunt gaan Anna Maria Carbonaro van het Gelukshuis en dichter en spoken word-artist Ivan Words aan de slag. Tijdens deze middag onderzoeken we hoe je je eigen geluk kunt beïnvloeden en wat geluk voor jou betekent. We maken kennis met elkaar en gaan ons eigen geluk vergroten. Vol energie ga je daarna je eigen geluksgedicht schrijven.

Gedichtenwedstrijd
Stuur jij je gedicht in voor de gedichtenwedstrijd van Geluk op Zuid? Dan komt jouw gedicht in de dichtbundel Geluk op Zuid 2019. Ben je net een echte dichter! Je kunt mooie prijzen winnen en misschien is jouw gedicht straks te lezen op een muur in de buurt – wat een geluk!

Voor alle kinderen uit Feijenoord, Charlois en IJsselmonde
De Geluk op Zuid-gedichtenwedstrijd is voor alle kinderen tussen 9 en 12 jaar uit de gebieden Feijenoord, Charlois en IJsselmonde en loopt van 1 februari tot 31 maart 2019. Tijdens de prijsuitreiking krijg je de dichtbundel mee.

Meer informatie vind je vanaf januari op www.gelukopzuid.nl.

Iedereen is welkom op de workshops, maar ze zijn het meest geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

* Toegang: Gratis
* Aanmelden: Via onderstaande button of aan de balie van de bibliotheek

Geluk op Zuid: Workshop Geluk & Poëzie (9+)
https://www.bibliotheek.rotterdam.nl/agenda/evenement/11531-geluk-op-zuid-workshop-geluk-poezie-9

 Geschreven door: denise

Like je Wijk
07/01/2019