Ontmoet de kerstman

Ontmoet de kerstman op de kinderboerderij – Op zondag 16 december is op kinderboerderij De Kooi aan de Maeterlinckweg een sfeervolle kerstmarkt. Op het in kerstsfeer omgetoverde terrein, is er tussen 12 en 16 uur van alles te beleven voor jong en oud.

Op de kerstmarkt kunt u terecht voor verschillende kerstcadeautjes. De yoghurtmakers van Luwia laten u de op de Kooi gemaakte yoghurt graag proeven! Een wilgentenenvlechter laat u zien hoe eendenkorven en manden worden gemaakt. Kinderen kunnen aan de slag met het maken van een kerststukje en diverse kerstversieringen. Ooit een kaarsenstandaard uit mergel gemaakt? Deze middag kan het! Broodjes bakken boven een vuurtje en kerstkoekjes maken bij de oven, zorgen ervoor dat er voor de ook kinderen wat lekkers is.

Erwtensoep en broodjes worst zullen worden verkocht om de inwendige mens van wat warms te voorzien. Onderwijl kunt u genieten van kerstmuziek dat gespeeld wordt door het schoolorkest van de SKVR. Zij komen ook met een selectie kerstliederen die gezamenlijk met het orkest kunnen worden meegezongen.

Vergeet niet om ook de kerstman even de hand te schudden deze middag 😉

Kinderboerderij de Kooi
Maeterlinckweg 85 – 3076 GA Rotterdam
Tel.: 010-4327921 (tot 16:30uur)
www.rotterdam.nl/dekooiGeschreven door: denise  – 
Like je Wijk
03/12/2018