Skip to content

(MEE)DOEN IN LOMBARDIJEN

Aladdin in Cinema Islemunda

Door Redactie LJW | 21 oktober 2019

Heb je morgenmiddag nog geen plannen? De live-action film Aladdin schittert in Cinema Islemunda!    Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah.   – Cinema Islemunda |…

Lees verder...

Voorlees wedstrijd

Door Redactie LJW | 21 oktober 2019

Hou je van voorlezen? Laat je voorlees talent overmorgen zien! De voorleeswedstrijd begint om 14:10 in Speeltuin Pascal. Je leest voor uit je eigen boek aan anderen kinderen. Je laat zien hoe goed je kan voorlezen. Je wordt beoordeeld door de jury en je kan prijzen winnen. Aanmelden? Klik hier! 

Lees verder...

Spooky…

Door Redactie LJW | 20 oktober 2019

Het wordt griezelen 30 oktober in Lomba. Er zijn allerlei activiteiten te doen voor de kids in het thema van Halloween. Het begint om 16:00 uur op kinderboerderij De Kooi met gratis toegang!   Startpunt Kinderboerderij De Kooi | 16:00 Stichting Bouwspeeltuin maeterlinck | 18:30   Durf jij te komen?

Lees verder...

Houd Lomba het vol?

Door Redactie LJW | 20 oktober 2019

𝗛𝗢𝗨𝗗 #LOMBA 𝗛𝗘𝗧 𝗩𝗢𝗟? We zijn al meer dan twee weken bezig met #Stoptober. Gaat het jou lukken om heel oktober niet te roken? 🤔 LikeJeWijk gelooft in je! Doe mee, 𝗢𝗸𝘁𝗼𝗯𝗲𝗿=𝘀𝘁𝗼𝗽𝘁𝗼𝗯𝗲𝗿.

Lees verder...

Praten is geen taboe

Door Redactie LJW | 19 oktober 2019

Praten over armoede kan wel eens moeilijk zijn onder huishoudens die het nu niet makkelijk hebben. Het koffertje ‘geld enzo’ maakt het een stuk makkelijker! Zowel online als offline kan je tips en informatie krijgen met behulp van het koffertje! Ook kan je terecht bij verschillende organisaties in Rotterdam waar hulpverleners je kunnen helpen met…

Lees verder...

Verbouwing Speeltuin Pascal

Door Redactie LJW | 18 oktober 2019

Speeltuin Pascal krijgt een opknapbeurt. Zoals je kan zien zijn ze begonnen met het plafond te vernieuwen. Lekker bezig jongens .   Ben of ken jij iemand die een handje mee wilt helpen? Laat het hier weten!

Lees verder...

LIKE JE WIJK WEEKENDTIPPIE

Door Redactie LJW | 18 oktober 2019

Zaterdag 19 oktober kan je boven een vuurtje hazelnootjes en marshmallows roosteren op Stichting Bouwspeeltuin maeterlinck. Om 16:00 uur word er ook een prijs uitgereikt voor de mooiste jaarhut van 2019.    – 14:00 tot 16:00   Wil je meer weten over de activiteit? Lees het hier!

Lees verder...

Fotoverslag jaarvergadering HPL

Door Redactie LJW | 18 oktober 2019

Gister was een geslaagde jaarvergadering van HPL! Er is terug geblikt op vorig jaar, bewoners konden hun vragen kwijt en er was een heerlijk Buffet. De gebiedscommissie en Havensteder waren ook aanwezig. Check onze facebook Like je wijk Lombardijen voor meer foto’s!    

Lees verder...

Wie jarig is trakteert!

Door Ronald | 17 oktober 2019

Das lekker;) Konden Hans en ik niet alleen de jarige Miranda van PIT010 feliciteren in Huis van de Wijk Lombardijen, maar ook effe meesnoepen. Hans Bours is overigens de nieuwe wijknetwerker van Lombardijen; handig om eens mee kennis te maken. Wil je dit mail met h.bours@rotterdam.nl Gefeliciteerd Miranda en bedankt voor het lekkers! Geschreven door:…

Lees verder...

Vakantie kids club

Door Redactie LJW | 17 oktober 2019

De herfst vakantie bijna voor Lomba! En om niet stil te zitten kun je gratis deelnemen aan de Vakantie Kids Club! De leukste spelletjes staan op het programma: dansen, knutselen en nog veel meer leuke dingen. En een heerlijke lunch mag natuurlijk niet ontbreken!  Ouders zijn van harte welkom om te blijven, het team staat…

Lees verder...
Scroll To Top