MELD MISDAAD ANONIEM

Meld Misdaad Anoniem #MMA – Een woninginbraak zorgt voor gevoelens van onveiligheid en heeft vaak grote emotionele gevolgen voor de slachtoffers. Helaas vinden ook in #Lombardijen relatief vaak woninginbraken plaats. Politie Rotterdam IJsselmonde en Gemeente Rotterdam doen er alles aan om dit aan te pakken, maar daar hebben wij wel jouw hulp bij nodig.

Wat kun JIJ doen? 
Als jij getuige bent van een inbraak of een verdachte situatie bel je 112. Er wordt dat onmiddellijk een onderzoek ingesteld door de politie. Als er geen directe spoed is bel je met het algemene telefoonnummer van politie 0900-8844. Je kunt via dit nummer ook aangifte doen als u zelf slachtoffer bent van een inbraak.

Meld Misdaad Anoniem
Het kan zijn dat je bang bent voor de gevolgen van een aangifte of melding, bijvoorbeeld omdat je de daders kent. In dat geval kun je terecht bij Meld Misdaad Anoniem. Dit is een onafhankelijke stichting waarbij je je niet uw naam hoeft te noemen. Je kunt hen bereiken via telefoonnummer 0800-7000 (gratis) of via website www.meldmisdaadanoniem.nl.

Nog even alle info op een rijtje:https://www.likejewijk.nl/lombardijen/meld-misdaad-anoniem/