Radio tegen eenzaamheid

Heel veel mensen hebben te maken met eenzaamheid. Eenzaamheid is verschrikkelijk en moet voorkomen worden. TropicalWood biedt de mogelijkheid om eenzame mensen met lotgenoten te laten praten. Dit is bedoeld voor mensen in Lombardijen en omstreken.

Giovanni Visser (17) inwoner uit Lombardijen is samen met Freek van Baaren (17) het project TropicalWood gestart. Via www.tropicalwood.nl kunnen mensen met elkaar chatten, hun eigen profiel maken en anoniem met een medewerk(st)er spreken. Het is ook mogelijk om 24/7 kosteloos muziek te luisteren op de radio van TropicalWood. Diverse dj’s draaien uren waar leden mee kunnen communiceren. TropicalWood heeft sinds kort een eenzaamheidslijn. Een persoon kan anoniem spreken met medewerker. Een collega geeft de persoon advies, helpt hem/haar en zoekt mogelijkheden voor een oplossing.

In juni 2019 wordt TropicalWood een stichting, maar daar hebben zij wel jullie hulp nodig. Er is een crowdfunding gestart om het bedrag te verzamelen. Ze zijn op zoek naar donateurs die een kleine bijdrage kunnen leveren. Klik dan ook vooral hier om te doneren! Er worden ook potjes geplaatst in winkels en voetbalkantines. Dus wordt er gezocht naar ondernemers die zo vrij willen zijn om zo’n potje te plaatsen.

Dit project wordt onderhouden door vrijwilligers. Het team zoekt altijd versterking. Op www.tropicalwood.nl is er meer informatie te vinden over het project.Geschreven door: Giovanni  – 
TropicalWood
03/12/2018