Skip to content

VERKIEZING BESTE ROTTERDAMSE LERAAR 2019

Wie is volgens jou de beste leraar van het jaar? In de eerste fase kon je jouw favoriete leraar nomineren. Deze fase is nu gesloten. Vanaf maandag 16 september tot en met vrijdag 20 september kun je op jouw favoriete leraar stemmen. Per categorie kan je op 1 leraar, pedagogisch medewerker of lerarenteam stemmen.

De categorieën
De beste leraar van het jaar wordt verkozen in deze categorieën:  

  • Beste pedagogisch medewerker (VVE)
  • Beste leraar basisonderwijs
  • Beste leraar voortgezet onderwijs
  • Beste leraar speciaal onderwijs
  • Beste leraar MBO
  • Beste lerarenteam

Stemmen
Vanaf 16 tot 20 september 2019 kan iedereen via DEZE website stemmen op de leraar die volgens jou de beste is per categorie. De top 3 per categorie met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde: de jurygesprekken. Dit zijn in totaal 18 kandidaten.

Jurygesprekken
Na de stemronde beslist een professionele jury van onderwijsprofessionals en kinderen, wie in iedere categorie uiteindelijk leraar van het jaar wordt. De jurygesprekken vinden op 25 september plaats. Schrijf deze datum alvast in de agenda. De uitleg die gegeven is bij de nominatie speelt hierbij een belangrijke rol. De uitslag blijft geheim tot het evenement op 4 oktober.

Verkiezing
Op vrijdag 4 oktober 2019 vindt de feestelijke uitreiking van de Verkiezing Leraar van het Jaar plaats. Tijdens dit feestelijke evenement worden Rotterdamse leraren in het zonnetje gezet en worden de leraren van het jaar bekendgemaakt. Iedereen is welkom! Ben jij er ook bij?

Aanvang: 15:30 uur
Eind: 19.00 uur
Locatie: Jan Linssen- en Puck van Heel zaal, De Kuip, Van Zandvlietplein 1
Scroll To Top