[VIDEO] Maak kennis met Friendly Care

Maak kennis met… – Lombardijen heeft een gezellig huiskamertje erbij… Stichting Friendly Care. Met de dagbesteding wilt deze stichting ervoor zorgen dat o.a. mensen met een beperking toch een gezellige middag hebben. Het gaat om rust, gezelligheid en zelfvertrouwen. Iedereen is zichzelf en je wordt geaccepteerd zoals je bent.

Bij de dagbesteding wordt er een bakkie gedronken, zijn er spelletjes en creatieve activiteiten, ontspanningsoefeningen etc. Maar het gaat vooral om wat de bewoners willen. Like je Wijk ging langs bij het huiskamertje aan de Tibullushof 107 om kennis te maken met Friendly Care. Ze zijn net verhuisd van Vreewijk naar Lomba en zijn hard bezig om leuke activiteiten te organiseren. Maar wat willen de bewoners?

Je bent altijd welkom om langs te komen bij de dagbesteding doordeweeks (ma tm vr) van 10:00 tot 18:00 uur. En kom vooral ook met ideeën voor leuke activiteiten!

Voor meer informatie en evt vragen kun je contact opnemen met Tonie Dumee via 06-42901590 of een mailtje sturen naar info@friendlycare.nl

P.S. Friendly Care is ook nog op zoek naar vrijwilligers. Check de video!

 

 Geschreven door: Lotte

06/02/2019