Welkom bij Hotspot Hutspot op nieuwe locatie

Er kan toch echt geen 4-sterren restaurant op tegen de betaalbare, en goede kwaliteit van Hotspot Hutspot Lomba. ‘Goed eten voor iedereen!’ Dat is het motto van Hotspot Hutspot. Op deze manier komen mensen met elkaar in contact. De maaltijden worden als restaurantkwaliteit geserveerd en dat ook nog eens voor een toegankelijke prijs.

Hotspot hutspot creëert in de wijken levendige hotspots waar tieners graag naartoe komen en zinvol bezig kunnen zijn. De hotspots zijn tijdelijke locaties, gevestigd op plekken waar sprake is van leegstand en braakliggende grond. Ze bestaan uit een moestuin en een binnenruimte met keuken. In de moestuin verbouwen tieners, buurtbewoners en andere vrijwilligers samen groenten, fruit en kruiden. Meerdere avonden per week vervult de hotspot de functie van wijkrestaurant. Onder professionele begeleiding koken de tieners en vrijwilligers een betaalbaar en gezond drie-gangen menu dat ze voor 8 euro serveren aan de gasten in het restaurant. Lees verder via http://www.hotspothutspot.nl/wat-we-doen/

Het weekmenu is te vinden op de website van Hotspot Hutspot, zie http://www.hotspothutspot.nl/voorbeeld-pagina/. Ook is er een mogelijkheid om vooraf te reserveren, dit kan ook op de website.

Onlangs verhuisde het restaurant naar hun nieuwe stek in het Jan Meertenshuis van Langendonckstraat 51. Onze Like je Wijker Fleur bracht een bezoekje en liep Bob Richters tegen het lijf, de initiatiefnemer. Hieronder kun je het filmpje bekijken.

 Geschreven door: Fleur

Like je wijk
02/03/2018