Over ons

Wie zijn wij?

 

Stichting Like je Wijk heeft als doel participatie te realiseren door wijkinformatie helder, simpel en snel in de wijk beschikbaar te maken via innovatieve media methodieken, systemen en contentstrategieën in co-creatie met bewoners, wijkorganisaties, overheden en andere belanghebbenden in de wijk. Met Rotterdammers, voor Rotterdammers.

Wij trachten onafhankelijk een ieder te informeren en inspireren over alle activiteiten, dienstverlening, hulpvragen en mogelijkheden in de buurt, wijk en gebied aangeboden door alle belanghebbenden in de wijk. Het is de wijk die via het Rotterdams Buurtplatform van Like je Wijk elkaar informatief en positief kan enthousiasmeren en activeren. Het Buurtplatform bestaat uit wijkweb, app, social, buurt bord en krant. Hiermee streven wij ernaar om alle Rotterdammers in de wijk met elkaar te verbinden.

Wij geloven in de wijkgerichte aanpak waar Rotterdammers die vooruit willen het podium krijgen om zo andere bewoners in beweging te brengen. Wij leren de wijk te werken met het Like je Wijk Buurtplatform met als doel het voor iedereen makkelijker te maken om hun positieve informatie snel, simpel en doelgericht in de buurt te verspreiden.

Positief. Betrokken. Trots. Dat is Like je Wijk.

Geschiedenis
De wijken