GoldenSports voor senioren (55+)

Deze beweegactiviteit is een initiatief om ouderen sociaal in beweging te krijgen en te houden. Lekker laagdrempelig in groepsverband, heerlijk in de buitenlucht, bewegen onder leiding van de professionele honkbalcoach Shurty Tremus.
Naast conditiegym, balans/stabiliteit en coördinatie-oefeningen op eigen niveau worden er ook spelvormen gedaan met een knipoog naar honkbal.

De activiteit is voor iedereen geschikt, ook voor mensen met lichamelijke klachten.
Oudere senioren/mindervaliden die minder actief bezig willen zijn, kunnen op de woensdagmorgen ook (bord)spelletjes spelen (aan tafel, zoals rummikub, kaarten, dammen, etc…) en/of gezellig koffiedrinken met andere leuke vrijwilligers.

Koffiedrinkers en sporters zijn welkom vanaf 10 uur en ook na de training kan er nog gezellig een bakkie gedronken worden.
Bij voldoende animo wordt er 1x per maand een lunch verzorgd en ook in de zomervakantie gaat deze activiteit gewoon door… Vanzelfsprekend worden de coronamaatregelen gerespecteerd!

Over GoldenSports; “GoldenSports is een stichting die als doel heeft het bevorderen van de vitaliteit van ouderen zodat ze langer gezond thuis kunnen blijven wonen. Door samen te sporten en bewegen ontmoeten ouderen hun buurtgenoten en ontstaan nieuwe sociale contacten. GoldenSports is opgenomen in de landelijke database sport en beweeginterventies van Kenniscentrum Sport en Bewegen en in de databank sociale interventies van Movisie. In Rotterdam werkt GoldenSports samen met Rotterdam Sportsupport en diverse sportverenigingen.”

 

Deze activiteit is bestemd voor:  Senioren (55+)
Zijn er kosten verbonden aan dit evenement? Ja | € 3,50 of 10-rittenkaart voor 30,-
Contant, tikkie of via strippenkaart

Moet ik mij vooraf aanmelden? Nee

 Download de flyer

 

 

Deze activiteit wordt georganiseerd door: Honkbalvereniging Portland Poema’s

 

Datum

04 aug 2021

Tijd

10:30 - 11:30

Kosten

3,50
Portland Poemas

Locatie

Portland Poemas
Oldegaarde 425, Rotterdam, Nederland
Categorie
Honkbalvereniging Portland Poema's

Organisator

Honkbalvereniging Portland Poema's
Telefoon
06 53 38 97 70
Email
honkbal@portlandpoemas.nl
Website
https://www.portlandpoemas.nl
QR Code