De NN Marathon 2019, alle info

marathon_2019

Wil je alles weten over de Rotterdam Marathon? Wij van Like je Wijk hebben alles effe op een rijtje gezet voor jullie Rotterdammerts.

Alle activiteiten vinden in 2019 plaats op vrijdag 5 april, zaterdag 6 en zondag 7 april. De meeste informatie is te vinden op https://www.nnmarathonrotterdam.nl/

Parcours DE Marathon https://www.nnmarathonrotterdam.nl/media/5098/marathon_rotterdam_2019.pdf

Parcours 1/4 Marathon
https://www.nnmarathonrotterdam.nl/media/5062/kwart_marathon_2019.pdf

Parcours AD City Run (4,2 km)
https://www.nnmarathonrotterdam.nl/media/5101/cityrun_2019.pdf

Kidsrun 1 km
https://www.nncpcloopdenhaag.nl/media/5195/nnkidsrun_1km-nieuw.pdf

Kidsrun 2,5 km
https://www.nncpcloopdenhaag.nl/media/5196/nnkidsrun_2_5km-nieuw.pdf

PLAN JE ROUTE MET HET OV!
Kom je als toeschouwer naar de Marathon, wees slim en neem het openbaar vervoer. Door de vele afsluitingen op de route van het evenement, is het niet altijd even goed bereikbaar. Ga nóg beter voorbereid op weg, en plan je route op www.rotterdamonderweg.nl

Metro, tram en bus
Vrijwel alle bussen en trams worden omgeleid. De RET adviseert daarom vooral de metro te nemen. Deze rijdt zondag iedere 5 minuten. In de RET-reisplanner zijn alle omleidingen opgenomen. Loop je mee met de Marathon? Metrostation Beurs en Centraal Station liggen vlak bij de start en finish. Kom je als toeschouwer? Dan kan je het beste uitstappen bij metrostation Wilhelminaplein.

Trein
In het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 april rijden rond Leiden Centraal geen treinen in verband met werkzaamheden. Reizigers vanuit Leiden kunnen met de NS-bus naar Den Haag Centraal reizen en vandaar uit vier keer per uur de Intercity of twee keer per uur de Sprinter nemen richting Rotterdam Centraal. De extra reistijd is 15 tot 30 minuten.

Reizigers uit Noord-Holland (stations Haarlem, Schiphol en Amsterdam) wordt aangeraden om station Leiden te vermijden en te reizen via Intercity direct (niet toeslagvrij) of via Utrecht Centraal naar Rotterdam Centraal. De extra reistijd is 30 tot 45 minuten.

Afsluitingen
Tijdens de marathon is de stad op veel plekken afgesloten. Kom je toch met de auto en kom je via het westen de stad in, ga er dan via het westen ook uit. Kom je vanuit het oosten, ga dan ook via het oosten weer uit de stad. Let op: de Coolsingel richting Noord is vanwege de renovatie afgesloten.

Alle informatie over de afsluitingen en bereikbaarheid klik dan hier: https://www.nnmarathonrotterdam.nl/info/bereikbaarheid/

Geplaats in: , [epvc_views]