Een dagje naar de kinderboerderij?

instadrukte
Chek de drukte voor dat je weggaat met de Natuurstad Druktemeter.
 
Voor iedereen die graag de kinderboerderijen en tuinen van Natuurstad Rotterdam bezoekt, is nu de Natuurstad Druktemeter op www.natuurstad.nl/druktemeter. Hier kunnen bezoekers precies zien hoe druk het op de locaties is, of ze langs kunnen komen of dat het bezoek beter kan worden verplaatst naar een ander moment.

“De herfstvakantie is begonnen. Dat betekent dat veel (groot)ouders de kinderen meenemen naar de kinderboerderij of tuin in de buurt en daar zijn wij heel blij mee.” zegt Louise Bergenhenegouwen, directeur van Natuurstad. “Op onze locaties volgen we natuurlijk de richtlijnen van de overheid. We houden onder andere één koe afstand, wassen onze handen en volgen de looproute. Voor onze drukstbezochte locaties, hebben we daar nu ook de Natuurstad Druktemeter bij om te zorgen dat het uitje verantwoord blijft voor iedereen.”

Op de Natuurstad Druktemeter kunnen bezoekers voorafgaand aan een bezoek bekijken hoe druk het is op de kinderboerderij of tuin van hun keuze. Bij groen is het rustig en ben je van harte welkom. Bij geel wordt het drukker, maar ben je nog welkom. Kleurt de locatie oranje, dan is het al aardig vol en kun je beter op een ander moment langskomen. Rood betekent dat er geen nieuwe bezoekers op het terrein toegelaten worden.

Bergenhenegouwen: “De Natuurstad Druktemeter is een goed hulpstuk om de drukte te vermijden. Zo blijft een bezoek aan de kinderboerderij of tuin het leukste uitje in de buurt!”